UPSC stabilește noi parteneriate cu Ambsada României în R. Moldova

În data de 11 mai 2023, reprezentați ai Rectoratului UPSC au avut onoarea să participe, în sediul Universității, la o întrevedere cu Excelența Sa, Ambasadorul României în R. Moldova, domnul Cristian-Leon Țurcanu și cu domnul Narcis Afrasinei, director adjunct la Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău.

Doamna Rector al UPSC, conf. univ., dr. Alexandra Barbăneagră și doamna conf. univ. dr. Ludmila Armașu-Canțîr, Prorector pentru relații internaționale și cooperare, UPSC, în discuție, au apreciat, în mod deosebit, proiectele menite să susțină un proces educațional modern, adecvat vremurilor în continuă schimbare, care promovează creativitatea studenților, indiferent de domeniu. La întrevedere, a participat și dna profesor, dr. Ana Simac, decanul Facultății de Arte Plastice și Design, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și Victoria Belous, directoarea CNIDE „Clasa Viitorului”, UPSC.

De asemenea, s-a discutat despre proiecte comune viitoare, care pot fi implementate în parteneriat cu Ambasada României în Republica Moldova și autoritățile de la București.

Loading