Seminarul științifico-practic „Managementul educațional și coachingul familial eficient”

În data de 25 aprilie 2023, Catedra de Științe ale Educației și Management din cadrul Facultății de Științe ale Educației, #UPSC, în contextul Proiectului Zilele Ușilor Deschise – „Descoperă Facultatea de Științe ale Educației!”, a desfășurat Seminarul științifico-practic cu genericul „Managementul educațional și coachingul familial eficient”.

Seminarul, în format online, a întrunit cca 70 de participanți din R. Moldova și România.

Evenimentul a fost dedicat formării competențelor de autoeficiență și dezvoltare a resurselor personale a studenților, masteranzilor și cadrelor didactice în scopul valorificării unui management familial eficient.

Facilitatorul acestui eveniment, conf. univ. dr. Olga RAILEANU, a abordat condițiile asigurării unei coaching familial eficient; s-au discutat și analizat strategii de optimizare a managementului și asigurării armoniei familiale; au fost elucidate strategiile de depășire a dificultăților de formare și dezvoltare a competențelor parentale de educație a copiilor. Participanții au avut ocazia să se familiarizeze cu programul de studii superioare de master Consilierea și educația familiei.

A fost o activitate interactivă, originală în care participanții au manifestat interes pentru subiectul discutat, care este de actualitate evidentă și o importanță socială și familială. Mulțumim pentru participare, implicare și feedbackul oferit pe parcursul acestui seminar.

Aducem mulțumiri dnei dr. conf. univ. Olga RAILEANU, pentru organizarea și desfășurarea seminarului științifico-practic.

Loading