Facultatea de Filologie și Istorie: O nouă promoție de masteranzi

Cu emoții, sentimente de gratitudine, recunoștință și mândrie, s-a desfășurat, astăzi, 7 aprilie 2023, ceremonia de înmânare a diplomelor de masterat la Facutlatea de Filologie și Istorie,  Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

La eveniment au fost prezenți  decanul facultății conf. dr. Gabriella Topor, care a adresat un mesaj de felicitare, la care s-au alăturat șefele de catedre conf. Svetlana Dermenji-Gurgurov, conf. dr. Larisa Noroc și coordonatorii programelor de master:

  • conf. dr. Angela Lisnic – „Didactica disciplinelor istorice”;
  • conf. dr. Valentina Ursu – „Didactica educației civice/ didactica educației pentru societate”;
  • conf. dr. Liuba Petrenco –  „Didactica limbii române ca limbă nematernă, străină” și „Educație lingvistică și comunicarea interculturală (ro.)” ;
  • conf. dr. Viorica Zaharia – „Educație literară și dialog intercultural”;
  • conf. dr. Gabriella Topor – „Didactica limbii ruse ca limbă nematernă, străină” și „Educație lingvistică și comunicarea interculturală (ru.)”

Cei prezenți au transmis urări de prosperitate, realizări și succese Universității și cadrelor didactice.

Pentru cei 10 absolvenți ai programului „Didactica disciplinelor istorice” a fost o zi mai specială: sunt cea dea 10-a promoție.

Cea mai mare parte a absolvenților activează în instituțiile preunuversitare din țară. Sperăm că cunoștințele acumulate în cadrul programului le vor ajuta în desfășurarea procesului educațional.

Noi cutezări și noi realizări pe nobilul tărâm pedagogic.

Noi cutezări și noi realizări pe nobilul tărâm pedagogic! La mai mult și la mai mare!

Loading