Master-classul „Moldova Campions Camp”

În perioada 17 – 20 martie 2023, Facultatea de Științe ale Educației, Catedra Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, UPSC, în parteneriat cu Yuliya Gromova (Ucraina), jurat, categorie superioară WDC și Alexander Bezkrovny (Polonia), finalist al competițiilor internaționale WDC, UK Open, Assen, Blackpool, a desfășurat Master-classul „Moldova Campions Camp”.

Evenimentul a întrunit 30 participanți, dintre care elevi, studenți, masteranzi, coregrafi din domeniul dansului sportiv.

În cadrul master-clasului, au fost realizate lecții individuale și de grup la programul european prin explicarea, demonstrarea și exersarea  elementelor de baza din dansurile vals, tango, vals vienez, slowfox și  quickstep. S-a discutat despre interacțiunea cu parchetul, au fost valorificate diverse exerciții pentru a îmbunătăți tehnica de executare a dansurilor swing din programul european.

Mulțumim formatorilor, tuturor participanților, dar și celor care contribuie zi de zi la dezvoltarea și ridicarea nivelului artei dansului din Moldova!

Loading