Reprezentați UPSC, în vizită de studiu la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, România

În cadrul vizitei în România, reprezentanții Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău: dna conf. univ. dr. Alexandra BARBĂNEAGRĂ, rectorul UPSC, dna conf. univ, dr. Ludmila ARMAȘU-CANȚÎR, prorector pentru relații internaționale și cooperare, UPSC, și Victoria BELOUS, directoarea Centrului Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” din cadrul UPSC, au vizitat, de asemenea, și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

În cursul zilei de 17 martie 2023, reprezentații UPSC au cunoscut spații academice, programele și proiectele de activitate ale Universității gazde și au discutat viitoare oportunități de colaborare, schimb de bune practici în vederea modernizării și a eficientizării calității studiilor.

Comunitatea academică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, cu înalte considerațiuni și profund respect, exprimă gratitudine și recunoștință administrației, precum și întregii echipe a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, pentru primirea caldă și deschiderea către noi parteneriate, care, cu certitudine, vor aduce beneficii bilaterale.

Loading