Facultatea de Științe ale Educației, masterclass „Vino să creăm împreună un cadou personalizat!”

Astăzi, 7 martie 2023, la Facultatea Științe ale Educației, a fost organizat un masterclass dedicat Zilei Internaționale a Femeii cu genericul „Vino să creăm împreună un cadou personalizat!” La eveniment, au participat studenții gupelor 202, programul de stuii Pedagogie în învățământul primar și limba engleză/ pedagogie preșcolară, 301- Pedagogie în învățământul primar și 401 – Pedagogie în învățământul primar și limba engleză/pedagogie preșcolară.

În cadrul acestui masterclass, studenții au creat cele mai frumoase cadouri personalizate, buchete de brândușe cu surpriză, în care au depus emoții și gânduri frumoase, pe care urmează să le ofere mamelor, bunicilor, surorilor de Ziua Internațională a Femeii.

Evenimentul a avut drept scop de a sensibiliza studenții să creeze cadouri personalizate pentru ființele dragi, precum și de a le cultiva creativitatea, imaginația și a-i face să descopere originalitatea și unicitatea în fiecare lucrare. Participanții au fost ghidați de dna VITCOVSCHI Ala, dr., conf. univ., căreia îi mulțumim pentru implicare, creativitate și profesionalism în organizarea acestui eveniment.

Loading