Erasmus+ KA107 dintre UE și țările partenere, mobilitate de predare la Facultatea de Geografie a UPSC

În perioada  26 ianuarie – 06 februarie 2023, doamna Prof. Vera Potopová de la Universitatea de Științe ale Vieții din Praga (CZU) a desfășurat o serie de activități de predare, la Facultatea de Geografie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în cadrul programului de mobilitate academică Erasmus + KA 107.

În cadrul mobilității date, Doamna  conferențiar universitar, doctor Potopová a susținut prelegeri pe teme de interes major precum schimbările climatice, Green Deal, decarbonizarea economiei în contextul tranziției la o economie verde.

Adițional, au fost organizate întruniri cu reprezentanții Facultății de Geografie: cadre didactice, studenți, doctoranzi etc. În contextul discuțiilor, au fost identificate etapele ce urmează a fi implementate în cadrul proiectelor existente și stabilirea planului de activitate pentru noul proiect KA171 Erasmus+  pentru apelul de proiecte 2022 – 2025.

Aducem mulțumiri pentru suportul constant din partea CZU, în special, doamnei Prof. Vera Potopová care, prin efortul depus, asigură continuitatea proiectelor UE  în Republica Moldova. 

Loading