Continuă frumoasa colaborare dintre UPSC și Ambasada Italiei în Republica Moldova

În data de 18 noiembrie 2022, comunitatea academică a UPSC a fost onorată de vizita Excelenței Sale, Ambasadorul Italiei în R.M., Dl Lorenzo Tomassoni, care a venit, tradițional, cu o donație de carte italiană. Tradiția donării de carte italiană la UPSC a început în 2019, cu Excelența Sa, Ex-Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Dna Valeria Biagiotti.

Cadrele didactice și studenții, care studiază limba italiană, și-au exprimat mulțumirea față de oportunitatea de a avea acces la resursele bibliografie în limba italiană.

La eveniment, au fost prezenți Excelența Sa, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Dl Lorenzo Tomassoni, noul director la Centrului Cultural Italian din Chișinău, Dl Carlo Policano, lectorul italian, Dna Lorella Francarli, cadrele didactice de limba italiană de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” și Liceul Teoretic „Mihail Berezovschi” din capitală.

Administrația Universității este profund recunoscătoare și își exprimă gratitudinea pentru colaborarea fructuoasă cu Ambasada Italiei în R. Moldova în vederea creării de noi oportunități și facilități de studii pentru studenții crengieni.

Loading