„Emoții pozitive – gândire pozitivă”, flash-mob organizat de studenții de la programul de studii Psihologie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Psihologului, marcată recent, la inițiativa Catedrei de Psihologie din cadrul Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC, studenții au realizat astăzi, 27 octombrie 2022, în curtea Universității, un flash-mob cu genericul „Emoții pozitive – gândire pozitivă”.

Această activitate a urmărit scopul de a mări nivelul de conștientizare vis-a-vis de necesitatea abordării problemelor din prismă psihologică, deoarece psihologia studiază comportamentul oamenilor în ansamblu, beneficiile derivate din cunoștințele dobândite de această știință pot fi aplicate în multe domenii, fiind baza în căutarea de soluții.

Catedra de Psihologie din cadrul Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC este prima Catedră cu acest profil din R. Moldova, fiind înființată la începutul anilor 90. Gestiunea Catedrei este asigurată de psihologi de notorietate națională și internațională – cadre didactice ale UPSC, care au format profesional multe generații de psihologi competenți ce activează, actualmente, în calitate de psihoterapeuți, consilieri-psihologi, psihologi școlari și organizaționali, atât la noi în țară cât și în străinătate.

Loading