Acțiuni de combatere a traficului de ființe umane la Facultatea Arte Plastice și Design

În data de 20 octombrie 2022, Facultatea Arte Plastice și Design din cadrul UPS „Ion Creangă” din Chișinău a desfășurat sesiunea de informare cu genericul „Spune Nu traficului de ființe umane!” organizată de studenții și cadrele didactice ale facultății. Această activitate se înscrie în contextul activităților realizate la nivel național în cadrul „Săptămânii de luptă împotriva traficului de ființe umane”.

Mulțumim mult studenților facultății Arte Plastice și Design pentru participare activă și implicare în organizarea evenimentului „Spune Nu traficului de ființe umane!”.

  • Studenții anului I ai programului de studii Design Vestimentar, programului de studii Arta Decorativă și programului de studii Design Interior au realizat postere informative și interactive cu prezentarea în imagini a atenționări pericolului traficului de ființe umane.
  • Studenții anului IV, programul de studii Design Vestimentar, coordonați de  Maria Lefter,  au organizat în cadrul facultății acțiuni de informare a procesului de combatere a traficului de ființe umane.
  • Studenții anului II, programul de studii Design Vestimentar și programul de studii Design Interior, coordonați de Anișoara Pahom, Olesea Braga și Andrei Cazacu, au prezentat comunicări informative susținute de  postere cu rebus și pliante.
  • Studentul anului IV, programul de studii Grafica, Dmitri Cantemir, a realizat fotografii pentru eveniment.

Toate aceste acțiuni au avut menirea să mărească nivelul de conștientizare a necesității informării și protecției vis-a-vis de traficul de ființe umane. Sesiunea de informare a fost desfășurată în blocul nr. 6 al facultății și a întrunit studenți și profesori, care au apreciat actualitatea și importanța problematicii abordate.

Loading