Delegație din Arad, România, într-o vizită de lucru la UPSC

Joi, 13 octombrie 2022, într-o vizită de lucru s-a aflat, la Universitatea Pedagogică de „Ion Creangă” din Chișinău, o delegație din orașul Arad, România. Din delegația arădeană au făcut parte Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona LILE, Directorul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Ovidiu TODERICI și Consilierul primarului municipiului Arad, Cristian Denis BOT.

Reprezentanții Aradului au fost însoțiți de către Directorul Institutului de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor din Republica Moldova, Iurie CALESTRU, și membra Consiliului de administrație (IDEP) Elena MĂRGINEANU.

Vizita de lucru a avut drept scop stabilirea unui parteneriat de colaborare între UPSC și UAV, identificarea și dezvoltarea unor proiecte comune pentru atragerea fondurilor europene, concretizarea perspectivelor de mobilitate academica, schimb de bune practici și experiențe universitare etc.

Rectorul UPSC, Alexandra BARBĂNEAGRĂ, a relevat direcțiile actuale de activitate ale Universității și a specificat că stabilirea raporturilor de colaborare între UPSC și UAV reprezintă un bun început pentru dezvoltarea unor relații bilaterale durabile, oportunități pentru atragerea de proiecte europene.

Loading