„Ziua Matricolei”, eveniment pentru studenții anului I

„Ziua Matricolei” a fost genericul evenimentului desfășurat în data de 6 octombrie 2022, de Centrul Ghidare și Consiliere în Carieră a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”. Scopul urmărit a fost atins și anume acela de a contribui la extinderea spectrului larg de perspective și oportunități multiple pentru studenții anului I. Totodată, s-a discutat importanța ghidării și orientării în carieră cât și despre valorile, tradițiile promovate de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Evenimentul a debutat cu discursul Rectorului Universității, dr., conf. univ., Dna. Barbăneagră Alexandra, care a ținut să sublinieze despre valoarea acestui eveniment pentru studenții anului I și a venit cu o felicitare studenților crengieni.

Studenții au avut oportunitatea să-i cunoască și să adreseze întrebări  Rectorului și Prorectorilor Universității, Decanilor și Prodecanilor facultăților, dar și reprezentanților diferitor subdiviziuni unde pot apela în caz de necesitate: Direcția Studenți și Servicii Sociale, Campusul Sportiv Universitar, Secția Educație Artistică, Centrul Ghidare și Consiliere în Carieră, Punctul Medical, Biblioteca Științifică, Centrul „Clasa Viitorului”. Astfel, studenții au fost inițiați în rândurile tinerilor activi și studioși la Universitate, au fost informați despre mecanismul de formare personală și profesională (curricular și extracurricular) pe durata studiilor la programul optat.

Stimați studenți, vă dorim să obțineți performanțe maxime în domeniu ales, iar statutul de student al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău să vă aducă satisfacție în context profesional și personal.

Vă felicităm că ați ales să faceți studii de calitate la Universitate cu personalitate!

Loading