CNIDE „Clasa Viitorului” din cadrul UPSC înregistrează noi realizări

Tendința de modernizare a sistemului educațional este tot mai evidentă, digitalizarea devenind o necesitate accentuată pentru atingerea scopurilor propuse. Astfel, Programul Național de Alfabetizare Digitală a cadrelor didactice, etapa a III-a a ajuns la final cu un număr de 4.323 de profesori care și-au îmbunătățit competențele digitale.

Instruirile s-au desfășurat online, în perioada 15 iulie – 26 august 2022 și pentru prima dată suportul de curs și toate materialele au fost disponibile în format digital pe Site-uri Google (Google Sites) și YouTube.

Cursurile au fost orientarea spre formarea cadrelor didactice în utilizarea metodelor active și interactive de învățare, utilizarea tehnologiilor inovative la clasă, dar și crearea și gestionarea de conținuturi educaționale digitale.

Felicitări tuturor participanților! Dragi profesori, este munca dumneavoastră și sperăm să utilizați la maxim cunoștințele și abilitățile acumulate!

Exprimăm mulțumiri pentru dedicație tuturor formatorilor!

______________

Programul Național de Alfabetizare Digitală, etapa a III-a, a fost implementat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” cu suportul financiar al Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Proiectului „Tehnologiile Viitorului”/ Innovate Moldova, finanțat de USAID Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau, și Fundației Orange Moldova.

 272 – vizualizări în total,  1 – astăzi