Diplome de absolvire, Promoția 2022, licență și master, Facultatea Științe ale Educației și Informatică

O zi deosebit de frumoasă, plină de emoții și surprize plăcute, astăzi, 14 iulie 2022, au trăit cei 344 de absolvenți ai Facultății Științe ale Educației și Informatică, Ciclul I, licență  (învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă) și Ciclul II, masterat, care, încântați și încrezuți în forțele proprii, dar și cu multă recunoștință pentru dascăli, și-au primit merituos Diplomele de absolvire, în incinta CNIDE „Clasa Viitorului”, UPSC.

La acest eveniment solemn dedicat unei noi generații de cadre didactice a fost prezentă Dna Rector, conf. univ., dr. Alexandra BARBĂNEAGRĂ, șefii de catedră, coordonatorii de program și cadrele didactice, care au asigurat formarea profesională a absolvenților! Respect și gratitudine pentru munca depusă!

Festivitatea fost moderată de către Dna conf. univ., dr. Nina GARȘTEA, decanul Facultății Științe ale Educației și Informatică. Absolvenții tuturor programelor de studii au venit cu un discurs de felicitare adresat colegilor, cadrelor didactice, administrației Facultății și Universității, exprimând convingerea că au toate calitățile și competențele profesionale necesare pentru a activa în instituțiile de învățământ!

Dragi absolvenți, vă felicităm și vă îndemnăm să perseverați, să învățați continuu, să fiți pregătiți pentru schimbare, să aveți încredere în propriile forțe! Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor!

Loading