Felicitări învingătorilor Olimpiadei Universitare la disciplinele școlare, ediția 2022

Tradițional, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău a desfășurat și în acest an Olimpiada universitară. La concurs s-au înregistrat 1354 de candidați din diverse instituții de învățământ din toate raioanele Republicii Moldova și România. 310 participanți au obținut în clasament locurile 1, 2, 3 și mențiune.

Aducem mulțumiri tuturor care s-au implicat în buna organizare a fiecărei etape a olimpiadei, cadrelor didactice, care au pregătit și au stimulat participarea elevilor la concurs.

Absolvenții treptei liceale, care au ocupat locul I, vor fi admiși la studii în afara concursului, iar absolvenții, care au obținut locul 2 și 3, au prioritate în înscrierea la concursul de admitere la programele de studii din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Deținătorii Premiilor de gradul I, II, III şi Menţiune la disciplinele Educaţie tehnologică și Arte plastice, se eliberează de proba de aptitudini la concursul de admitere în cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Felicitări cordiale tuturor! Bravo învingătorilor!

Vivat Academia! Vivant professores!

Pentru a vedea rezultatele Olimpiadei Universitare la disciplinele școlare, accesați aici.

_________________

Regulament de organizare şi desfăşurare a Olimpiadei la disciplinele şcolare în cadrul Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chişinău, aici.

Loading