Bursă de merit pentru cel mai bun student la programul de studii limba și literatura italiană / engleză

Catedra de filologie romanică din cadrul Facultății Limbi și Literaturi Străine, astăzi, în data de 25 mai 2022, a organizat (în incinta „Clasei Viitorului”) un eveniment prilejuit de conferirea unei burse de merit celei mai bune studente a programului de studii limba și literatura italiană / engleză.

La inițiativa și cu aportul financiar al ex-ambasadorului Italiei la Chișinău, Doctor Honoris Causa a UPSC Valeria Biagiotti, de bursă va beneficia studenta Ungureanu Nicoleta, anul I.

A urmat un program artistic prezentat de studenții de limbă italiană. Evenimentul s-a încheiat cu o discuție în cadrul căreia doamna prorector Angela Solcan, doamna decan Ana Budnic și profesorii Facultății au îndemnat studenții să se implice activ în procesul de studii și în activități extracurriculare pentru a beneficia de eventuale alte burse de merit și de posibilitățile mobilităților academice.

Aici, la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău sunt studii de calitate și performanțele sunt apreciate!

Loading