Ziua Ușilor Deschise la Facultatea Arte Plastice și Design

Tot în data de 16 aprilie 2022, și Facultatea Arte Plastice și Design și-a deschis larg ușile pentru viitorii studenți, dar și pentru toți cei pasionați de domeniul Arte. Astfel, ieri, Facultatea a fost vizitată de profesorii Școlilor de Arte, dar și de peste 100 de elevi ai claselor absolvente din instituțiile preuniversitare din țară.

Oaspeții au cunoscut atelierele de grafică, pictură, design vestimentar, design interior, ceramică, sculptură, au vizitat muzeul Facultății și au participat la mai multe master-class-uri tematice: „Grafica pe umed”, „Natura statică – principii de bază” , „Fashion tech: Colaj artistic – moda în viitorul apropiat”, „Noi profesii cu baza designului vestimentar”, „Desenenul pandantivului în ceramic artistică”, „Tehnici grafice modern” și „ Caligrafie. Alfabetul latin”. Toate aceste ateliere tematice au fost desfășurate cu măiestrie de profesorii Facultății: Valentin RUSU, Alexandru ALAVAȚCHI, Eugen REABENCHI, Svetlana ȘUGJDA, Andrian CUCEREAVÂI, Andrei CASTRAVEȚ, Valeriu HERȚA, cărora le mulțumim pentru dedicație.

Impactul a fost vizibil, vizitatorii au rămas impresionați și plăcerea a fost bilaterală. Mulțumim tuturor pentru implicare și interesul manifestat față de ARTĂ.

Loading