UPSC  – tot mai mult în interesul partenerilor strategici din domeniu, atât la nivel național, cât și internațional

Pentru că UPSC continuă să se îndrepte spre inovațiile din domeniul științifico-didactic și să atingă standardele de calitate, devine tot mai mult în interesul partenerilor strategici atât din țară, cât și de peste hotare. Astăzi, 12 aprilie 2022, un grup de profesori din gimnaziile și liceele din județul Olt, România, în număr de 20, au vizitat Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău.

Evenimentul se înscrie în cadrul Zilelor Ușilor Deschise la UPSC și este coordonat de către Facultatea Filologie și Istorie. Dna decan, conf. univ, dr. Gabriela TOPOR și dna prodecan Liubovi CIUBOTARU au salutat călduros oaspeții și au întreținut un dialog interactiv la care au participat nu doar oaspeții din România, dar și studenții Facultății.

Oaspeții au rămas plăcut surprinși de nivelul avansat, zic ei, pe bună dreptate, a calității studiilor în cadrul Universității noastre, dar și de spațiile sălilor de studii care sunt renovate, dotate cu mobilier nou, înalte tehnologii care facilitează studenții și cadrul didactic în procesul de studii și, desigur, aduce înalte randamente. Dovezi în acest sens sunt bursele de nivel internațional pe care le obțin studenții noștri în cadrul proiectelor internaționale în care UPSC se implică cu interes și dedicație.

Emoțiile nu pot fi redate în cuvinte. Lacrimi de bucurie și apreciere au exprimat oaspeții care ne-au onorat astăzi cu prezența! Rămânem în continuare deschiși spre noi colaborări și parteneriate strategice.

Loading