Conferința Științifică anuală a studenților „Probleme actuale ale științelor socioumanistice” la Facultatea Limbi și Literaturi Străine

În cadrul Conferinței Științifice anuale a studenților UPSC cu genericul „Probleme actuale ale științelor socioumanistice” au participat cu interes deosebit și studenții Facultății Limbii și Literaturi Străine.

În data de 8 aprilie, ora 13:00, Catedra Filologie Engleză a desfășurat în mod hibrid (on-line și în cab. 302, Centrul American) un atelier în cadrul evenimentul menționat mai sus. Conferința a fost consacrată problemelor actuale, realizărilor și perspectivelor de dezvoltare în cadrul științelor sociale, umanistice, exacte, științelor naturii și artelor.

30 de studenți și masteranzi interesați, dintre care 9 studenți (ciclul I, licență) au prezentat comunicări în baza lucrărilor științifice pe care le realizează în activitatea de studii.

Membrii comisiei de evaluare a lucrărilor au fost: Gogu Tamara, dr., conf. univ., Grecu Jana, dr., conf. univ., Șchiopu Lucia, dr., conf. univ. și Usatîi Larisa, dr., lector univ.

Comitetul organizatoric: Golubovschi Oxana, dr., conf. univ., Artemciuc Daniela, laborant superior.

Rezultatele:

  • Locul I

Manaf Elena – studenta anul III, gr. 301 Traducere si interpretare

  • Locul II

Novosuțchi Nicoleta – studenta anului IV, gr. 403 Engleză/Germană

Mădălina Bencheci – studenta anului IV, gr. 403 Engleză/Germană

  • Locul III

Lungu Marinela – studenta anului IV, gr. 402 Engleză/Franceză

Scutari Victoria – studenta anului IV, gr. 403 Engleză/Germană

Felicitări! Succese mari și realizări frumoase în continuare!

Loading