Conferința Științifică Anuală a Studenților „Probleme actuale ale științelor socioumanistice” desfășurată și la Facultatea Științe ale Educației

Conferința Științifică Anuală a Studenților și Masteranzilor „Probleme actuale ale științelor socioumanistice”, în regim online, s-a desfășurat astăzi, 8 aprilie 2022, și în cadrul Facultății Științe ale Educației și Informatică.

În cadrul Conferinței au fost expuse rezultatele cercetărilor științifice ale studenților de la Ciclul I – Licență, Ciclul II – Master. Au fost expuse comunicări tematice, cu suport vizual și aplicații practice pe marginea subiectelor actuale, un adevărat schimb de experiență profesională. La eveniment s-au înscris și au prezentat comunicări tematice 30 de studenți și masteranzi care au expus rezultatele cercetărilor științifice realizate, abordând probleme actuale din domeniile educației timpurii, managementului educațional, didacticilor particulare etc. Am avut parte de discursuri impresionante, însoțite de exemple concrete și reflecții proprii.

Conferința a fost organizată de Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și a fost dedicată problemelor actuale, realizărilor și perspectivelor de dezvoltare în cadrul științelor sociale, umanistice, exacte, științelor naturii și artelor.

Gratitudine și recunoștință tuturor participanților pentru interesul manifestat față de tematica propusă în cadrul conferinței! Aducem mulțumiri catedrelor de profil, coordonatorilor științifici și moderatorilor DUBINEANSCHI T., dr., conf. univ., OHRIMENCO A., dr., conf. univ. și SÎRGHI Olesea, lector univ. pentru organizarea, desfășurarea și coordonarea activității științifice a studenților și masteranzilor.

Loading