Atelier/seminar formare profesională continuă: „Tips on lesson planning” (în limba engleză) – relatări și concluzii

Pornind de la convingerea că cunoașterea limbii engleze e o poartă deschisă către modernitate, dar și pentru că desfășurarea procesului de predare – învățare a limbii engleze trebuie să țină pasul cu noile inovații educaționale, Catedra Filologie Engleză din cadrul Facultății Limbi și Literaturi Străine, UPSC, a desfășurat astăzi, 11 martie 2022, atelierul/seminar „Tips on lesson planning”.

Evenimentul, realizat online pe platforma Zoom, fiind o activitate de formare profesională continuă pentru profesori de limbă engleză, a fost dedicat elaborării proiectului de lecție în conformitate cu standardele inovaționale.

Peste 40 de profesori și metodiști de limbă engleză, reprezentanți ai peste 40 de instituții de învățământ din Republica Moldova s-au întrunit azi în cadrul atelierului/seminar pentru a-și împărtăși experiența și a face schimb de bune practici din domeniu.

Aprecierile participanților subliniază faptul că scopul evenimentului, acela de a consolida cunoștințele profesorilor de limbă engleză referitor la planificarea lecției, astfel încât rezultatele să fie de nivel avansat, a fost atins.

Organizatori și moderatori ai atelierului: conf. univ., dr. Golubovschi Oxana și lector univ, dr. Herța Lilia, din cadrul Catedrei Filologie Engleză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine. Limba de instruire și comunicare în cadrul seminarului a fost limba engleză.

Loading