Felicitări de Ziua Internațională a Femeii

Distinse Doamne și Domnișoare,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, vă adresăm, dragi femei, recunoștința și aprecierile pe care le meritați în fiecare zi. Vă admirăm pentru creativitatea, curajul și ingeniozitatea de care dați dovadă. Să vă păstrați finețea, dar și stoicismul, perseverența de care dați mereu dovadă. Entuziasmul și abnegația pe care le manifestați zi de zi ne ajută să valorificăm procesul educațional, domeniile de cercetare și managementul organizațional și să înregistrăm noi ascensiuni.

De această dată, pe fundalul evenimentelor din țara vecină, bucuria sărbătorii de azi este mai puțin intensă decât altădată, dar ne exprimăm convingerea că pacea se va instaura cât mai curând, fiind și ea de genul feminin.

Astăzi, dar și în fiecare zi, vă dorim să fiți blânde ca florile de primăvară și tot ca ele – curajoase și încrezătoare. Răsăritul soarelui să vă aducă peste zi împlinirea viselor! Să aveți parte de sănătate, căldură și liniște sufletească! Fie ca parfumul florilor, ciripitul păsărilor și prospețimea naturii să vă însenineze chipurile. Să vă bucurați de tot ceea ce vă încojoară, să trăiți clipa și să treceți peste toate provocările vieții cu optimism și speranță! Să aveți claritate și lumină în cuget, putere de decizie și încredere în forțele proprii!

__________

Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, prin Rezoluţia 32/142 a Adunării Generale a ONU, care a sărbătorit pentru prima dată Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie, în 1975 – Anul Internațional al Femeii.

Loading