Viorica Cosmetic susține refugiații ucraineni cazați în căminele UPSC!

Situația cu refugiații din Ucraina ne-a sensibilizat pe toți. La Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, studenții și cadrele didactice au salutat cu mari speranțe Campania „Moldova pentru pace”, depun efort și fac tot posibilul pentru a ajuta ucrainenii în impas.

Studenții fac voluntariat atât în căminele universitare, cât și la Centrul de găzduire temporară a refugiaților ucraineni de la Moldexpo. Cadrele didactice și studenții-psihologi oferă asistență psihologică persoanelor refugiate din calea războiului. Centrul Național de Inovații Digitale „Clasa Viitorului” oferă training-uri, cursuri de master-class copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Studenții-voluntari de la pedagogie organizează activități de artă plastică, educație muzicală: învață cântece, colorează, modelează etc.

Motivația pentru cauza nobilă de ajutor e și mai mai mare când, cu deschidere și bunăvoință se alătură și alte organizații și companii.

Astăzi, 2 martie 2022, Compania Viorica Cosmetic a donat cutii cu produse de îngrijire de primă necesitate refugiaților ucraineni cazați în căminele universitare ale UPSC și și-a exprimat disponibilitatea de ajutor continuu, în caz de necesitate.

Asemenea gesturi, demne de toată lauda, ne fac să avem speranțe pentru o lume mai bună!

Loading