Bunătatea se cultivă

Unde există bunătate și înțelepciune, nu este loc de ignoranță, nici de frică. Bunătatea este un aliat puternic în timp pentru a construi temeinice relații personale și sociale.

Pornind de la această convingere, studenții și profesorii Facultății Știițe ale Educației și Informatică, UPSC, au dat dovadă încă o dată în plus de mărinimie! Cu inimile deschise și cu multă încredere în valoarea unui gest frumos, a unui act de bunătate, în 13 ianuarie 2022, ajunul de Sf. Vasile, Anul Nou pe stil vechi, studenții Facultății Științe ale Educației și Informatică, însoțiți de dna prodecan Valentina CIOBANU, au fost în vizită la Centrul de Plasament al Copilului „Regina Pacis” cu daruri alese și cu un program artistic „Dăruiește un zâmbet copiilor”!

Studenții au descoperit cât de mult valorează un gând bun, un cuvânt spus din inimă, conștientizând, astfel, că bunătatea presupune desăvârșire morală, încredere, deschidere și, cu certitudine, oricine o poate cultiva.

Fie ca în acest An Nou, asemenea gesturi să fie cât mai multe! Sincere mulțumuri Administrației Facultății Științe ale Educației și Informatică pentru inițiativa nobilă!

_______________

Centrul de Plasament al Copilului „Regina Pacis” – a fost înfiinţat în martie 2003 și este o subdiviziune a Fundaţiei „Regina Pacis” și are ca atribuţie principală asigurarea accesului copiilor, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, reabilitare, educaţie, supraveghere medicală şi pregătire în vederea re/integrării familiale şi/sau a incluziunii sociale. Beneficiarii sunt copii cu vârsta cuprinsă între 12 – 18 ani, separaţi temporar sau definitiv de părinţi, copiii abandonaţi, copiii orfani, copiii străzii, copiii care provin din familii defavorizate sau social vulnerabile.

Loading