La UPSC, Balul Bobocilor este o tradiție impetuoasă

Balul Bobocilor rămâne a fi o provocare frumoasă pentru studenții anului 1 de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Chiar și în condiții de Pandemie, inspirația și dorința de afirmare a prevalat, astfel încât au fost învinse toate obstacolele.

Într-un format nou, această provocare veche, dar oricând frumoasă și așteptată, pentru studenții anului 1, de această data s-a desfășurat online.

Tineri, frumoși, ingenioși și cu inspirație demnă de toată lauda, 8 studenți curajoși din cadrul a 4 facultăți au realizat videouri scurte pentru cele 3 probe propuse de organizatori:

– Prezentarea

– Tema pentru acasă cu genericul „Sunt student la facultatea….”

– Discursul Public.

Activitatea a fost organizată de Direcția Studenți, Consiliere și Ghidare în Carieră și, desigur, Sindicatul Studențesc al Universității, avândui drept parteneri pe Comunicatatea XA Moldova și Salonul de frumusețe The Beauty Hill.

Menționăm că în fiecare an, UPSC organizeazǎ Balul Bobocilor, menit să îşi lase amprenta în sufletul fiecărui student, este un prim eveniment al noii vieți de student, cu prilejul căruia aceştia au oportunitatea de a-și cunoaște colegii și a lega noi prietenii, de a-și manifesta talentul și de a se distra.

Loading