La UPSC continuă Campania de Vaccinare împotriva Covid-19!

UPSC susține vaccinarea contra Covid-19!

Până în acest moment, rata de vaccinare împotriva Covid-19 în rândurile angajaților UPSC (cadre didactice și nondidactice) este de peste 61%, iar printre studenți – de peste 30%.

Administrația UPSC îndeamnă spre vaccinare contra Covid-19.

În cadrul fiecărei Facultăți, diviziuni și subdiviziuni se desfășoară activități de informare în vederea conștientizării necesității vaccinării contra Covid-19.

Virusul nu a dispărut! Dimpotrivă, situația devine tot mai alarmantă în majoritatea țărilor din lume. Numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere, la fel ca și numărul deceselor.

Chiar dacă toți am obosit după mai multe de un an de pandemie, nu trebuie să riscăm cu viața și sănătatea noastră și a celor dragi, expunându-ne nejustificat riscului de infectare.

Acum, suntem în fața unei răscruci, când de decizia fiecăruia dintre noi depinde cum va evolua pandemia COVID-19.

Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva COVID-19!

De alegerea fiecăruia depinde cât vom mai trăi în același ritm de izolare. Această alegere este simplă, noi ca și societate, dar și fiecare cetățean în parte, avem de ales între a ne vaccina împotriva COVID-19 și a încetini, apoi a opri pandemia sau să nu ne vaccinăm și să lăsăm în continuare ca pandemia să evolueze și în fiecare zi să ne răpească pentru totdeauna oamenii dragi – rude, prieteni, cunoscuți.

Din păcate, există foarte multă manipulare la subiectul vaccinării împotriva COVID-19. Rețelele de socializare abundă în informații false și manipulatorii, care fac oamenii să devină sceptici față de vaccinare. Este normal să avem întrebări despre vaccinurile împotriva COVID-19 și să căutăm răspunsuri. Dar, în același timp, este important să ne informăm din surse sigure și demne de încredere.

Studenții UPSC, care au întrebări despre vaccinurile împotriva COVID-19 și căută răspunsuri, sau au simptome de răceală sau febră fără alte simptome, sunt rugați să sune asistentul medical al punctului medical din cadrul UPS „I. Creangă” de la 8:00 – 22:00 (de luni până duminică), nr. tel. mob. – 069238069; medicul de familie din sector sau 112.

Doar împreună putem opri pandemia și reveni cât mai curând la un ritm de viață normal, fără riscuri pentru viața și sănătatea noastră și a persoanelor dragi.

Fii în siguranță! Vaccinează-te împotriva COVID-19!

Loading