Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău a devenit titularul drepturilor patrimoniale asupra softului iPlagiarism

Administrația Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău își exprimă recunoștința față de competențele autorilor soft-ului iPlagiarism (Cecan Roman, Mușinschi Ilie, Bulicanu Ion, Benzari Mihai), conceptualizat cu scopul de a preveni plagiatul în cadrul lucrărilor de cercetare și a lucrărilor de finalizare a studiilor și implementat de către Direcția Tehnologii Informaționale a Universității.

iPlagiarism este produsul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, înregistrat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) în Registrul de Stat al obiectelor protejate de dreptul de autor si al drepturilor conexe.

La baza realizării acestui soft sunt prevederile privind procesul de studii, regulamente și ghiduri care specifică modul de elaborare a tezelor de licență,  master și doctorat prin care se stipulează necesitatea de a verifica conținutul pentru a preveni cazurile de plagiat.

iPlagiarism reprezintă un soft realizat într-un mediu de programare ce rulează pe orice dispozitiv desktop din cadrul Universității.

Vă dorim în continuare dispoziție creativă în elaborarea noilor opere cu drept de autor!

Administrația Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău

Loading