Decernarea titlului onorific Doctor Honoris Causa dlui prof., dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău primește în rândurile comunității academice una dintre personalitățile de valoare ale culturii internaționale – Profesorul Dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti. 

Ceremonia oficială de decernare a titlului onorific de Doctor Honoris Causa al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău va avea loc marți, 21 iunie, începând cu ora13:00, în „Clasa Viitorului”, bloc 1 (str. I. Creangă, nr. 1).

Dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti este în prezent directorul general al Fundației Katara Cultural Village, care sprijină cauze umanitare construind punți culturale printr-o gamă largă de activități. Datorită calificărilor sale academice și experienței vaste, el ocupă mai multe poziții de conducere și administrative în Qatar și în străinătate, în domenii precum cultură, educație și finanțe. 

Prof. dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti a obținut o licență în Afaceri Internaționale în 1992, urmată de un masterat în Finanțe în 1994, ambele la Universitatea Bridgeport din SUA. Ulterior, Prof. dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti și-a dobândit doctoratul în Marketing la Universitatea Strathclyde din Scoția în 1997. În prezent, face parte din consiliile consultative a trei universități, instituții academice și culturale, și anume Doha Institute for Graduate Studies, Universitatea Stenden din Qatar and Qatar-America Institute for Culture in USA. 

Excelența Sa a câștigat a patra Conferință Internațională de Cercetări Științifice Doha în Qatar. Mai mult decât atât, Prof. dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti este redactor-șef și editor executiv pentru mai multe reviste academice, inclusiv Bait AL-Mashura Journal, Katara International Journal of Novel, Journal of International Cultural Marketing și Scientific Administrative Development Qatari Journal. Prof. dr. Khalid Ibrahim Al-Sulaiti a câștigat Premiul Oscar pentru Turismul Arab în 2017 și a fost ales printre cele mai puternice personalități din Orientul Mijlociu conform Arabian Business, 2011.

Loading