Concurs de burse CICDE pentru tineri cercetători în domeniul electoral

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE)  dispune de 5 burse în cadrul ediţiei a  V-a  a concursului de burse pentru elaborarea proiectelor de cercetare individuală în domeniul electoral. Termenul de aplicare este  până la 1 martie 2024. Bursa constituie 5000 lei pentru tânărul cercetător şi 5000 lei pentru coordonatorul ştiinţific.

Cercetătorii interesați de subiecte electorale își pot publica elaborările în revista de analiză, teorie şi cercetare electorală „Digest electoral” şi participa la conferinţa ştiinţifică anuală CICDE. Onorariul pentru articol este de 500 lei în bază contractuală.

Vă rugăm să redirecţionaţi apelul pentru Concursul de burse CICDE pentru tineri cercetători în domeniul electoral şi apelul pentru articole în Digest electoral către responsabilii pentru activitate ştiinţifică şi să dispuneţi amplasarea acestora pe pagina universităţii sau pe panoul de informare pentru înştiinţarea  comunităţii ştiinţifice universitare.

  • Anunțul integral, format PDF, aici
  • Apel articole, Revista de teorie și practică electorală Digest electoral, subiecte pentru studiu în anul 2024, format PDF, aici.

Loading