Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, 1-5 februarie 2023, CIE „Moldexpo”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă asigură de înaltele sale considerațiuni și Vă informează că, în perioada 1 – 5 februarie 2023, se va desfășura cea de-a XX-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova” la CIE „Moldexpo”. Expoziția este organizată de către Camera de Comerț și Industrie a RM, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

„Fabricat în Moldova” a devenit cea mai populară platformă expozițională, care reflectă principalele tendințe de dezvoltare a pieţei de produse și servicii în Republica Moldova. Devenind cea mai mare expoziție națională, aceasta poate fi pe bună dreptate denumită oglinda pieței moldovenești, imaginea comunității de afaceri, locul reuniunii atât a specialiștilor, cât și a reprezentanților businessului.

Ediția curentă a expoziției va găzdui tradițional, un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte actuale atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens, vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare și conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

În cadrul expoziției vor participa circa 300 de agenți economici și 15 Consilii raionale cu standuri colective din toate regiunile republicii.

În contextul celor expuse, rugăm respectuos să organizați participarea studenților, cadrelor didactice în cadrul evenimentului și delegarea unei persoane responsabile pentru elaborarea unui grafic de prezență.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon: 022 23 32 86, 069800112  sau la adresa electronică aurelia.babin@chamber.md Persoana responsabilă – Aurelia Babin, Manager CFA.

În speranța că veți da curs invitației noastre, Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de colaborare.

  • Programul de Afaceri, aici.
    Participarea la Programul de Afaceri este gratuită, iar înregistrarea la evenimentele din program, la care doriți să participați, se realizează accesând linkul: https://bit.ly/3j0Sck4

Mai multe detalii, aici: https://chamber.md/expozitia-nationala-fabricat-in-moldova-1-5-februarie-2023-cie-moldexpo/

Loading