Diplome de absolvire, Promoția 2022, licență și master, Facultatea Psihologie și Psihopedagogie Specială

Un moment definitoriu al maturității profesionale au trăit astăzi, 19 iulie 2022, absolvenții Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Ciclul I, licență, studii cu frecvență și studii cu frecvență redusă și Ciclul II, masterat. Ceremonia a fost deschisă cu un cuvânt de salut, mulțumiri pentru interesul față de studii, înalte aprecieri și urări de noi ascensiuni profesionale din partea dnei conf. univ. dr. Alexandra Barbăneagră, Rectorul UPSC. Au urmat mesaje de felicitare din partea cadrelor didactice, a șefilor de Catedre și mesaje de mulțumire din partea absolvenților. Festivitatea a fost moderată de dna conf. univ., dr. Maria Vîrlan, decan al Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC.

Promoția 2022 a Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, UPSC numără 280 de tineri specialiști: asistenți sociali, psihopedagogi speciali, psihologi, psihopedagogi, logopezi care, pe toată perioada studiilor, formându-și competențe profesionale, și-au exprimat astăzi certitudinea că, prin profesia pe care și-au ales-o, și-au întrecut propriile limite și au descoperit calități personale despre care nici ei încă nu știau.

Drept justificare a eforturilor depuse, Administrația Facultății a evidențiat pentru fiecare program de studii câte un șef de promoție, acesta fiind cel care a înregistrat cea mai mare medie de studii. Astfel, cei 17 șefi de promoție au fost felicitați merituos pentru inteligența, cultura, noblețea și rafinamentul de care au dat dovadă.

Ajunși la concluzia că orice situație de criză poate fi soluționată și că fiecare personalitate, deși deosebită, are, totuși, aceeași necesitate de a fi înțeleasă și tratată cu compasiune, absolvenții Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială și-au exprimat convingerea că se simt pregătiți profesional să exceleze și de-acum încolo. Omenescul descoperit în cadrele didactice, care au stat la baza formării lor profesionale, le-a accentuat convingerea că totul depinde de fiecare dintre noi și doar împreună putem face lumea mai bună.

Dragi absolvenți, vă felicităm cordial pentru reușitele înregistrate și vă dorim să vă urmați vocația și calea profesională cu noi ascensiuni! La mai mult și la mai mare în continuare!

Loading