Se anunță masa rotundă „Rolul profesorului în asigurarea securității psihologice a copilului”

Se anunță desfășurarea mesei rotunde „Rolul profesorului în asigurarea securității psihologice a copilului” pentru data de 4 aprilie 2022, ora 13:10, avâd drept scop formarea atitudinii, abilităților și cunoștințelor privind securitatea psihologică a copiilor.

Evenimentul se adresează profesorilor școlari, studenților, masteranzilor, doctoranzilor, specialiștilor din domeniu și tuturor celor interesați de rolul profesorului în asigurarea securității socio-psihologice a copilului.

Masa rotundă se înscrie în proiectul: „Aspecte psihosociale ale securității psihologice și manifestările ei în plan social la copii”, director de proiect Sanduleac Sergiu dr. conf.univ. și este organizată de către Popescu Cristina, cercetător științific din cadrul proiectului în colaborare cu Centrul Psiho-Socio-Pedagogic din mun. Chișinău. Dna Lilia Maximenco, director interimar al Centrului Psiho Socio Pedagogic din mun Chișinău este invitatul expert, care, prin comunicarea tematică ce urmează a o expune, ca contribui la atingerea obiectivelor precum: diferențierea noțiunii de securitatea psihologică, violență, stres, factorii de risc și de protecție; identificarea consecințelor și a soluțiilor optime și conștientizarea rolului specialiștilor în formarea securității psihologice.

Subiecte pentru abordare în discuție:
– Securitatea psihologică a copiilor în medul școlar: factorii de risc și de protecție
– Stresul și școala ca factor de influență asupra securității psihologice a copiilor
– Rolul profesorilor și specialiștilor în formarea securității psihologice

Link de acces la eveniment: https://meet.google.com/tzd-pkzo-xcv

Loading