Campania de caritate “Cadoul din cutia de pantofi Moldova”

Studenții Facultății Arte Plastice și Design, în perioada vacanței de iarna, au decis să susțină Campania de caritate “Cadoul din cutia de pantofi Moldova” ce a fost organizată de ONG “Ajută unui om” în partneriat cu magazinele Kaufland.

În perioada 25.12.2020 și 6.01.2021 studenții și profesorii Facultății au participat în voluntariat la colectarea bunurilor și cadourilor pentru toți copii Republicii Moldova cu necesități. Studenții și profesorii au colectat haine și jucării noi, dulciuri si rechizite școlare pentru că toți copii de orice vârstă să primească cadouri, în special de sărbătorile iernii! Momentul frumos este că există informație despre persoanele care au primit cutiile pregătite de studenții și profesorii Facultății noastre. Acest moment încă mai mult ne îndeamnă să fim mai buni, grijulii și să facem fericit un copil prin darurile care le va primi din suflet din partea membrilor Facultății.

Studenții au reușit sa adune produse alimentare, haine și jucării și pentru familia Chiperi din satul Cîrnățenii Noi, r. Căușeni. La moment mama Olga, din cauza boli proresive, singura crește trei copii și nu poate avea grijă de gopodarie. Fiica ei cea mai mare are 13 ani și o ajută să aibă grijă de casa și de familie. Prin acestă acțiune de caritate, ce se organizează deja în al treilea an, studenții voluntari și-au atins scopul propus în cadrul campaniei: de a face pe cineva mai fericit!

Aducem mulțumiri, organizatorilor, studenților, donatorilor și tuturor celor implicați în procesul de colectare a bunurilor! În pandemie situația este complicată la toți, dar vrem să credem că totuși, ne putem împărți cu ceea ce avem și să dăruim Magia Sărbătorilor oamenior din jurul nostru!

Vă dorim sănătate și prosperare în 2021!

Loading