Facultatea de Arte Plastice și Design, la Art East Fashion Weekend – ediția a IX-a, Iași, România

În perioada 20 – 22 septembrie 2024, absolvenții Facultății de Arte Plastice și Design a UPSC, programul de studii Modă – design vestimentar, au participat la evenimentul Art East Fashion Weekend, a IX-a ediție, care s-a petrecut la Iași, România.

Festivalul Art East Fashion Weekend – o sărbătoare a modei tinerilor designeri, este un spectacol dedicat creativității și talentului tinerilor designeri, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta creațiile inovatoare în fața publicului și a unor invitați de renume din industria modei.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenților Iași, în parteneriat cu Academia Models, și a beneficiat de sprijinul Palas Iași, Primăriei Municipiului Iași și Ministerului Familiei, Tineretului și a Egalității de șanse.

La eveniment au participat absolventele Facultății:

Parasii Maria, Colecția „Interstellar”, coordonator Eugen Reabenchi;

Ostafi Maria, Colecția „The secret faces”, coordonator Eugen Reabenchi.

Prestația participantelor, absolventelor Facultății de Arte Plastice și Design, ținută la cel mai înalt nivel, a fost apreciată de către Ofelia Groza, personalitate inedită în lumea modei din România remarcată la nivel internațional și Ovidiu Buta, expert în modă și stilist. Acest spectacol de modă și creativitate este o platformă profesională pentru lansarea tinerilor designeri vestimentari cât și a designerilor remarcați ai modei internaționale.

Sincere mulțumiri administrației universității și facultății, dnei decan Ana Simac și coordonatorului Eugen Reabenchi!

Felicitări tinerilor designeri formați în cadrul Facultății Arte Plastice și Design a UPS „Ion Creangă”, pentru această performanță!



Loading