Săptămâna Educației la UPSC – Concursul Național de Interpretare Artistică „Tinere Talente”, ediția a 3-a

În Săptămâna Educației, organizat de Facultatea de Științe ale Educației a UPSC, s-a desfășurat astăzi, 27 aprilie 2024 în Ziua Drapelului Național și în preajma Zilei Mondiale a Dansului, Concursul Național de Interpretare Artistică „Tinere Talente”, ediția a 3-a.

Evenimentul cultural-artistic a fost deschis de Ansamblul model de dansuri populare „Ciuleandra”, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, conducător artistic, coregraf, lector, dl Ion BENCHECI.

Concursul Național de Interpretare Artistică  „Tinere talente”, eveniment, care cultivă valorile artistice exprimate prin dans, a întrunit 32 colective coregrafice din R. Moldova, România și Ucraina și s-a desfășurat în curtea Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și în Parcul „Alunelul” al capitalei.

Mulțumiri alese dnei decan a Facultății de Științe ale Educației, Nina GARȘTEA, Catedrei Pedagogie Preșcolară, Educație Fizică și Dans, dlui Ion BENCHECI, lector univ., pentru organizarea acestui eveniment de anvergură, precum și dnei Rector a UPSC, Alexandra BARBĂNEAGRĂ, pentru susținerea ideii și sprijinul acordat în organizarea concursului!

Loading