UPSC, la reuniunea proiectelor Jean Monnet, selectia 2023

În data de 5 octombrie 2023, în cadrul zilelor Erasmus+ 2023, Oficiul Național Erasmus+, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova și Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, a organizat Reuniunea dedicată proiectelor Jean Monnet, selecția 2023. Obiectivul evenimentului a fost prezentarea noilor proiecte, a particularităților de gestionare/organizare a acestora și identificarea posibilelor sinergii cu alte proiecte Erasmus+.  

Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău a fost reprezentată de către echipa câștigătoare a proiectului “EuDigBook”, ID101126852/ ERASMUS-JMO-2023-MODULE Jean Monnet Actions in the field of Higher Education: Modules – Tatiana Chiriac, Nicolae Balmuș, Ana Guzun,  Olesea Sîrghi și de Lilia Petriciuc, Secția Relații Internaționale și Managementul Proiectelor.

Coordonatorul proiectului, Tatiana Chiriac, a descris obiectivele acestuia și a subliniat necesitatea sprijinului institutional în implementarea sa cu succes, vorbind deopotrivă și de provocările cu care confruntă autorii de proiecte.

 Amplele discuții și consultări cu reprezentanții proiectelor câștigătotare s-au axat prioritar pe clarificarea mecanismelor de gestiune eficientă a bugetelor proiectelor.

Membrii Oficiului Erasmus+ au asigurat echipele că vor beneficia de tot sprijinul necesar pentru buna implementare a proiectelor și au evidențiat importanța ajutorului și susținerii reciproce, îndeosebi din partea celor care au acumulat mai multă experiență în implementarea proiectelor Jean Monnet.

Loading