Cu mărinimie, studenții UPSC desfășoară Caravana de Paște

Săptămâna Mare, dinainte de Paște, are o semnificație specială pentru fiecare creștin, care, prin tradiție, începe cu fapte bune. Astăzi, 10 aprilie 2023, un grup de studenți și colaboratori UPSC au mers cu daruri de Paște la AO La VIA/Word Made Flesh Moldova și la Centrul De Găzduire și Orientare pentru Persoanele fără Domiciliu Stabil. Colaboratorii acestor instituții le-au împărtășit din experiența activității lor, posibilitățile financiare și morale de implicare, despre relația cu beneficiarii și bucuria de a aduce un strop de fericire în viața familiilor și persoanelor mai puțini fericite ca noi.

În perioada 1 – 7 aprilie 2023, studenții și colaboratorii UPSC s-au mobilizat și au colectat produse alimentare neperisabile, ulei, ceai și dulciuri, pentru masa de sărbătoare în 19 familii socialmente-vulnerabile, beneficiare ale Asociației LA VIA și pentru cei 100 de beneficiari ai Centrului de Găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil.

Această experiență a sensibilizat și motivat pe toți cei implicați să fie atenți și să dea dovadă de mai multă GRIJĂ FAȚĂ DE CEI MAI PUȚIN FERICIȚI!

Aducem mulțumiri, în special, studenților UPSC, pentru devotament, implicare și mărinimie și de această dată, în Campania de Binefacere de Paște!

Sărbăîtori cu pace și bucurii tuturor!

Loading