Expoziția – Concurs „Brazi de Crăciun”, ediția a III-a, 2021 – entuziasm și reverie

Azi, 13 decembrie 2021, Facultatea Arte Plastice și Design, a deschis expoziția-concurs „Brazi de Crăciun”, ediața a III-a, 2021, la care au participat nu doar studenții și masteranzii Facultății, dar și studenți ai altor Facultăți, precum și elevi ai unor insituții de învățământ din capitală.

Evenimentul, desfășurat în incinta „Clasei Viitorului”, blocul I, UPS „Ion Creangă”, a fost organizat sub ghidarea mentorului programului de studii: Design Interior – Rodica SPĂTARU, prodecan, lector univ., catedra Arte Decorative. Organizația Sindicală a Studenților UPSC, sponsorul și partenerul principal, a oferit câștigătorilor premii bănești.

Începând cu data de 15 decembrie, puteți admira expoziția de brazi la Facultatea Arte Plastice și Design, str. Cornului 10, blocul 6.

Diplome și premii au fost acordate participanților din ambele categorii: preuniversitar și universitar.

  • Universitar:

Locul I – Alexandra POSTOVAN, anul II, Facultatea Arte Plastice și Design, program de studii: Design Interior

Locul II – Daniela MALAI masteranda Facultății Arte Plastice și Design, specialitatea Design Interior și Valeria ADAM, anul I, Facultatea de Științe ale Educației și Informatică, program de studii: Pedagogie preșcolară

Locul III – Larisa BANTOȘ, anul III, Facultatea Arte Plastice și Design, program de studii: Arte Decorative – și Cătălina CONSTANTINOV, anul I, Facultatea de Științe ale Educației și Informatică, programul de studii: Informatică

Premiul SIMPATIA PUBLICULUI – Olga MELNIC, Facultatea Arte Plastice și Design, program de studii: Design Interior

Premiul pentru CEL MAI CREATIV BRAD – Olesea BRAGA, anul I, Facultatea Arte Plastice și Design, program de studii: Design Vestimentar.

  • Preuniversitar:

Locul I – Uliana GUTAHOV, I.P.L.T „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”

Locul II – Alibina TODIRCA, L.T „RAMBAM”

Locul III – lucru în echipă a elevilor Liceului Teoretic „Mihai Grecu” – Roman BAHCIVANJI și Alexandra CHIRII

Toți participanții au obținut certificat de participare.

Felicitări participanților, câștigătorilor și organizatorilor concursului! Vă mulțumim pentru implicare!

Loading