Cu ocazia Zilei Profesorului, mesajul de felicitare al dnei Alexandra Barbăneagră, Rector UPSC

Dragi colegi, stimați Profesori,

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, comunitatea academică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău Vă adresează felicitări cordiale!

Trăim timpuri care aduc rapid schimbări însemnate în toate domeniile, dar rolul profesorului în societate rămâne la fel de important. În lumea modernă în care trăim, necesitatea contribuției profesorului în societate este tot mai accentuată. Doar împreună, cu efort comun, vom reuși să ne bucurăm de puterea crescândă a prestigiului profesiei de pedagog.

Distinși colegi, Vă mulțumim pentru contribuția valoroasă în perpetuarea educației de calitate, pentru devotament în realizarea nobilei meserii de cadru didactic! Vă urăm ani mulți de predare ușoară, entuziasm, încredere, creativitate și energie inepuizabilă în a semăna lumină și înțelepciune printre oameni.
Să aveți mereu forțe creatoare și să înregistrați noi ascensiuni în domeniul profesional!

Cu înaltă prețuire,

Alexandra BARBĂNEAGRĂ,
Rector UPSC

__________________________________________________

Și studenții, resprezentanți de la toate cele 8 Facultăți au adresat, cu recunoștință și prețuire, felicitări și urări profesorilor:

Dragi profesori, vă mulțumim pentru cunoștințele oferite zi de zi, pentru indulgența și iubirea pe care ne-o demonstrați continuu. Vă suntem profund recunoscători pentru că și în momente complicate ne sunteți alături, ne îndrumați spre Lumină și Cunoaștere. Vă dorim, distinși profesori, să aveți multă sănătate, prosperitate, impliniri și realizări frumoase în continuare!

Cu respect și recunoștință,
studenții UPSC

Loading