Publicația UPSC „Psihologie. Revistă științifico – practică”, evaluată internațional. Felicitări!

Publicația UPSC: „Psihologie. Revistă științifico – practică (ISSN: 1857-2502, 2537-6276)” a trecut pozitiv procesul de evaluare și este indexată în baza de date ICI Journals Master List pentru 2022, cu ICV = 86.32.

Cu această ocazie, comunitatatea academică a UPSC, cu mândrie și prețuire, felicită membrii colegiului de redacție al Revistei, dorindu-le multă inspirație, perseverență, persuasiune și asertivitate în continuare!

Amintim că, „Psihologie. Revistă științifico – practică” este o revistă pentru oameni de știință și practicieni, publicată bianual, cu versiune tipărită ISSN 1857-2502 și online E-ISSN 2537-6276, categoria „B”.

„Psihologie. Revistă științifico-practică” a fost înființată în 2007, la inițiativa președintelui Asociației Psihologilor Practicanți din Moldova, conf.univ., dr. Lucia SAVCA. Revista este o publicațiție științifică, destinată să informeze oamenii de știință și psihologii – practicieni din domeniu cu rezultate de cercetare avansate și originale, investigații fundamentale și valoroase din toate ramurile psihologiei.

  • Mai multe detalii despre această publicație, aici.

Loading