Conexiuni și colaborări la Congresul Internațional „Cercetare – Inovare – Antreprenoriat Inovativ”

În perioada 13 – 14 octombrie 2023, Institutul de Cercetare, Inovare și Transfer Tehnologic al Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, în parteneriat cu Academia Antreprenoriatului Inovativ, a organizat Congresul Internațional „Cercetare – Inovare – Antreprenoriat Inovativ”.

Congresul a fost realizat cu următorul scop: diseminarea și schimbul de experiențe valoroase acumulate de cercetători, cadre didactice, antreprenori și specialiști din diverse domenii. Evenimentul a servit drept ocazie de a aduna împreună gânditori și practicieni în domeniul cercetării, inovării și antreprenoriatului inovativ din întreaga lume.

Participanții au împărtășit cunoștințele lor, abordările inovatoare și ideile de viitor într-un mediu propice pentru dezvoltarea de parteneriate și colaborări benefice în cadrul a patru secțiuni: Tehnologii inovative în Științe ale Educației și Psihologie, Tehnologii inovative în Stiinte ale naturii și Științe exacte; Implementarea rezultatelor cercetarii și Antreprenoriat inovativ și educație antreprenorială.

Unul dintre punctele de atracție ale congresului a fost activitatea în secțiuni tematice, unde participanții au diseminat cele mai relevante și recente experiențe din cercetare, inovare și antreprenoriat. Discuțiile aprinse și schimbul de idei au generat posibilitatea de a dezvolta parteneriate și colaborări pentru viitor.

Congresul Internațional „Cercetare – Inovare – Antreprenoriat Inovativ” promite să fie și pe viitor un eveniment semnificativ în calendarul academic și de cercetare, unde creativitatea și inovația sunt celebrate și promovate.

  • Rezoluția evenimentului, aici.

Loading