Târgul de cariere „Angajarea absolvenților în câmpul muncii – Domeniul Educație / Științe ale Educației”, sesiunea I

La data de 27.01.2023, Centrul Consiliere și Ghidare în Carieră din cadrul UPSC, în parteneriat colaborativ cu Ministerul Educației și Cercetării, a demarat Târgul de cariere „Angajarea absolvenților în câmpul muncii – Domeniul Educație / Științe ale Educației”, sesiunea I – învățământ cu frecvență redusă.

Invitat: Eudochia Ceban, specialist MEC, Direcția Învățământ Profesional Tehnic.

Beneficiari:

  • Șefa Direcției Management Academic și Asigurarea calității, Gînju Stela;
  • Decanii facultăților universității;
  • Președinții comisiilor de ghidare și consiliere în carieră la facultate;
  • Specialiștii decanatelor – responsabili de procesul de studii la frecvența redusă;
  • Absolvenții programelor de studii licență învățământ cu frecvență redusă, care nu sunt angajați și au vechime didactică 0 ani;
  • Absolvenții programelor de studii licență învățământ cu frecvență redusă de la alt domeniu decât Științe ale Educației, dar aferent calificării inițiale, în care aceștia au absolvit în perioada studiilor superioare de licență programul unui modul psihopedagogic.

Acest eveniment a avut drept scop informarea absolvenților programelor de studii în domeniul Științe ale educației cu privire la oportunitățile procesului de repartizare de către minister în câmpul muncii și motivarea absolvenților pentru a se angajarea în câmpul muncii conform repartizării ministerului.

La finele evenimentului, absolvenții au avut posibilitatea de a găsi răspunsurile la întrebările legate de modalitatea de angajare în câmpul muncii. Participanții au apreciat actualitatea, necesitatea și importanța subiectului abordat, implicându-se în discuție.

Loading