Balul Bobocilor 2022 la UPSC

Tineri, frumoși, perseverenți și dedicați, purtând haine de culoare galbenă ce simbolizează începutul înfloritor, studenții anului I ai Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și-au demonstrat inteligența, creativitatea și motivația la prima lor petrecere semnificativă, cel mai așteptat eveniment – concursul Balul Bobocilor UPSC 2022.

Festivitatea s-a desfășurat în data de 28 octombrie în Clubul XOXO. Sindicatul Studențesc al UPSC, Secția Educație Artistică, precum și decanii celor 8 Facultăți UPSC au contribuit la organizarea evenimentului, în concurs au participând 9 echipe de studenți de la toate facultățile.

Toți participanții și toate participantele au dat dovadă de istețime, creativitate, inteligență și eleganță, primind fiecare Diplome. Dar, ca și în fiecare competiție, în final, au fost nominalizați învingătorii etapei instituționale:

  • Locul I – Elena Perdeleanu și Vadim Plămădeală – facultatea de Științe ale Educației
  • Locul II și Simpatia Publicului – Simona Cojocari și Eugen Midoni – facultatea de Psihologie și Pshihopedagogie Specială
  • Locul III – Felicia Brăileanu și Ion Paniș – facultatea de Geografie

Dragi studenți ai anului I de studii, vă felicităm cu drag pentru alegerea și motivația de a face studii de calitate la UPSC! Vă urăm succese mari și realizări frumoase! Bucurați-vă din plin de anii frumoși de studenție!

Loading