Diplome de absolvire, Promoția 2022, Ciclul I, licență, Facultatea Limbi și Literaturi Străine

Cu profundă recunoștință și gratitudine pentru cadrele didactice, astăzi, 14 iulie 2022, absolvenții Ciclului I, licență, a Facultății Limbi și Literatură Străine, UPSC, și-au primit merituos diplomele, care le atestă frumoasele rezultate academice. Cu încredere în forțele proprii, mândri că, în pofida ultimilor 2 ani, când studiile s-au desfășurat preponderent în format online, au ajuns victorioși să-și poarte laurii.

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a UPSC este apreciată pentru multiplele programe de studii, dar și pentru diversitatea abordărilor metodice de învățare a limbilor străine și, nu în ultimul rând, pentru dotarea cu materiale științifico-didactice, precum și pentru activitatea în cadrul Facultății a profesorilor nativi, acreditați internațional, a mobilităților academice și varii programe de schimburi academice în UE și stagii profesionale în Franța, Spania, Italia, etc. Demn de remarcat este faptul că reprezentanți străluciți ai promoțiilor anterioare ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine activează, în prezent, nu doar cadre didactice, dar și responsabili la ambasadele SUA, a Italiei și în diferite la organizații internaționale și business.

Astăzi, cei 76 absolvenți ai Ciclului I, licență, ai Facultății Limbi și Literaturi Străine, Promoția 2022, și-au exprimat convingerea că au făcut cea mai bună alegere și sunt pe deplin încrezuți că anume cunoașterea limbilor străine este un instrument, care deschide toate ușile, dar și o poartă deschisă spre lumea largă.

Loading