Studenții UPSC susțin acțiunea AUF-Moldova «Plantons des arbres –pour un développement durable à l’Université»

În data de 07 aprilie 2022, studenții francofoni ai Facultății de Limbi și Literaturi Străine de la Universitatea Pedagogică de Stat, împreună cu studenți ai altor universități membre ale Agenției Universitare a Francofoniei, au participat la acțiunea ecologică de plantare a arborilor organizată de AUF-Moldova în cadrul campaniei regionale a AUF – Europa Centrală și de Est «Plantons des arbres».

Evenimentul a avut loc într-un campus universitar al UTM. Printre universitățile participante la eveniment au fost și USM, UTM, USMF, UASM, ASEM. Responsabila BN AUF-Moldova, doamna Claudia Vișan le-a mulțumit tinerilor și partenerilor proiectului pentru interes și participare.

Prin această solidaritate ecologică, Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă susține acțiunea  AUF de protecție a mediului și a resurselor naturale.

Exprimăm sincere mulțumiri și aprecieri BN AUF-Moldova pentru oportunitatea de a participa la un astfel de eveniment frumos și folositor mediului! Felicităm studenții FLLS UPSC și le mulțumim pentru grija față de mediul natural!

Loading