Seminarul „Medierea: realități și perspective” – relatări și concluzii

În contextul Zilei Profesionale a Mediatorului, catedra Asistență Socială din cadrul Facultății de Psihologie și Psihopedagogie Specială, a organizat seminarul „Medierea: realități și perspective”.

Moderatorul evenimentului a fost dna conf. univ., dr. Maria VÎRLAN, decan al Facultății Psihologie și Psihopedagogie Specială. În calitate de invitat special a fost dna Felicia CHIFA, Președinta Consiliului de mediere din Republica Moldova.

Evenimentul a fost organizat astăzi, 23 februarie 2022, online, pe platforma Zoom și a întrunit 90 participanți, printre care: studenți, masteranzi, cadre didactice, mediatori și alte persoane interesate de acest domeniu.

„Medierea reprezintă soluționarea conflictelor în modul cel mai elegant, moral și normal chiar de către părțile aflate în dispută asistate de mediator”.

_______________

Ziua Națională a Mediatorului în Republica Moldova a fost instituită prin Hotărîrea Consiliului de Mediere din Republica Moldova nr. 30 din 24.04.2018 și este sărbătorită anual în data de 20 februarie.

 388 – vizualizări în total,  1 – astăzi