CNIDE „Clasa Viitorului” din cadrul UPSC – marcă protejată, înregistrată de AGEPI

Centrul de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” și „Învățăm Altfel” (logo și slogan) din cadrul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău au acum calitatea de marcă protejată, înregistrată de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova.

Este un pas important în direcția sporirii vizibilității și recunoașterii proiectului „Clasa Viitorului” și-i accentuiază individualizatatea și identitatea. La capitolul drepturi oferite prin înregistrarea mărcii, este, în primul rând, utilizarea exclusivă a elementelor vizuale și slogan, care nu pot fi replicate de către alte persoane, organizații sau instituții.

Vă reamintim că, proiectul „Clasa Viitorului” este inspirat de Future Classroom Lab by European Schoolnet, cea mai mare inițiativă de transformare digitală a educației din Europa, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare, dezvoltată de European Schoolnet și susținută de 34 de ministere europene și peste 30 de parteneri tehnologici globali. Iar Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” din cadrul UPSC este membru al rețelei globale Future Classroom Lab.

Loading