Felicitări Domnului Emil Ceban, Rector USMF – noul Preşedinte al Consiliului Rectorilor din RM

Vineri, 28 ianuarie 2022, a avut loc ședința Consiliului Rectorilor din Republica Moldova. Pe agenda ședinței a fost (a) prezentarea raportului despre activitatea Consiliului Rectorilor în perioada 2018-2021, raportor Grigore BELOSTECINIC, dr. hab., prof. univ., academician, președinte CRM; (b) darea de seamă a Comisiei de Cenzori a Consiliului Rectorilor pentru perioada 2018-2021, raportor Larisa SAVGA dr. hab., prof. univ., președinte, comisia de cenzori și (c) alegerea unui nou președinte a Consiliului rectorilor.  

În procesul de alegere, cu votul unanim al membrilor prezenți, a fost ales în calitate de Preşedinte al Consiliului Rectorilor din Republica MoldovaEmil CEBAN, dr. hab., prof. univ., Rectorul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Universitatea, pe această cale, adresează cele mai sincere felicitări Domnului președinte Emil CEBAN, succese, colaborări fructuoase, parteneriate viabile, contribuiţii la asigurarea calității în sistemul educational național.

Loading