Studenți UPSC încadrați în mobilitățile academice Erasmus+

În perioada 14 – 20 decembrie 2021, studentele Facultății de Limbi și Literaturi Străine: Culiuc Dumitrița și Cojocaru Adelina, au participat la un training în cadrul proiectului Erasmus+: ECO-LIFE FOR A SUCCESSFUL SOCIETY, organizat de ASSOCIATION DE COOPERATION AL DESAROLLO ABARKA, Hondarribia, Spania.

Trainingul a reunit participanți din șase țări: Republica Moldova, Franța, Italia, Spania, Federația Rusă și Estonia. Proiectul a urmărit dezvoltarea competențelor privind implementarea activităților în ceea ce privește mediul înconjurător, schimbările climatice și problemele ecologice.

Mobilitățile Erasmus+ reprezintă oportunități excelente de a practica limba engleză și de a interacționa cu tineri din diverse țări. Programul zilnic încuraja implicarea și creativitatea participanților. „Pe lângă experiență de neuitat, oameni și lucruri noi, am avut ocazia să explorăm locuri impresionante”, afirmă studenta Culiuc Dumitrița.

Dacă ești dornic de a cunoaște oameni, culturi, de a practica limbile străine, Erasmus+ este o oportunitate perfectă pentru tine!

Loading