Studenții și masteranzii UPSC uniți pentru o cauză caritabilă – „Caravana de Crăciun”

Pentru că de Sărbători nimeni nu e singur și nimeni nu-i uitat, studenții și masteranzii Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău au dat dovadă de mărinimie și s-au implicat cu dăruire într-o cauză caritabilă cu genericul „Caravana de Crăciun”.

Azi, 22 decembrie 2021, cei 30 de copii beneficiari ai Centrului de zi „La Via” s-au bucurat din plin de darurile primite, au cântat, au colindat oaspeții veniți cu daruri și le-au prezentat spațiul Centrului, activitățile educative și ludice în care sunt încadrați.

Gestul frumos a fost făcut grație Sindicatului Studențesc și Structurii de Autoguvernanță Studențească din cadrul UPSC și, desigur, cu aportul studenților și masteranzilor care, din resurse personale au donat cu dăruire. Cadourile au constituit rechizite școlare, hăinuțe, jucării, produse alimentare și de igienă, dulciuri și fructe.

Amintim că Asociația Obștească „La Via” este o organizație non-guvernamentală care pledează pentru egalitatea drepturilor copiilor, sprijină copiii maltratați și marginalizați din familii vulnerabile și activează în R. Moldova din 2010, având originea în SUA.

Doar cu eforturi comune putem aduce bucurie copiilor pentru că anume copii sunt viitorul societății!

Loading